4 tipuri de suporturi pentru telefoane care-ți fac viața mai ușoară

4 tipuri de suporturi pentru telefoane care-ți fac viața mai ușoară

Atunci când ești mereu în mișcare, ai nevoie de gadget-uri și accesorii care să îți facă viața mai ușoară. La fel ca toată lumea, suntem siguri că și tu ești nedespărțit de telefonul tău, indiferent că ești la muncă, acasă, la volan sau în sala de sport ori chiar în alergare. Pentru că ne-am gândit la cât de deranjant poate fi să ai mereu telefonul în mână, chiar și atunci când nu este cazul, am pregătit o listă cu 4 tipuri de suporturi pentru telefoane care o să te ajute să folosești dispozitivul și să îl ai mereu la îndemână, însă fără a deveni deranjant. Citește mai departe și o să afli care sunt propunerile oferite de specialiștii KaseMobile.

 1. Suporturi auto pentru confort și siguranță la volan

            Siguranța trebuie să fie o prioritate la volan. Din păcate, foarte multe accidente se petrec din cauză că șoferii își verifică notificările sau pentru că vorbesc la telefon în timp ce se află în trafic. Utilizarea unui suport auto de telefon permite păstrarea dispozitivului în câmpul vizual, fără însă a periclita siguranța șoferului. Chiar și așa, nu este recomandat să utilizezi telefonul în timp ce conduci, dar îl ai la îndemână și poți să îl conectezi rapid cu funcția Bluetooth sau hands-free a mașinii.

            În funcție de tipul de suport telefon auto dorit, poți alege dintre accesorii pentru telefon cu sistem de prindere la grila de ventilație a mașinii, cu ventuză pentru parbriz sau bord , cu magnet sau un suport cu prindere prin banda autoadeziva. Indiferent de opțiune, telefonul este ferit de șocuri mecanice, iar tu te bucuri de siguranță sporită în timp ce șofezi.

 

 2.Suporturi de telefon pentru birou, eleganță și simplitate

            Știai că nivelul de creativitate și productivitate este în legătură directă cu starea pe care o ai atunci când ești la muncă? Această stare este influențată de mai mulți factori, printre care și aspectul biroului. Dacă peste tot sunt dosare, hârtii, obiecte de birotică și cabluri, sunt șanse mari să te simți mereu obosit și agasat. În schimb, atunci când toate lucrurile sunt în ordine, parcă munca este mai ușoară și ai mai mult spor.

            Un accesoriu pentru telefon care te ajută să reduci din numărul de cabluri este suportul pentru birou. Alege dintre modelele disponibile în magazinul online KaseMobile, astfel încât designul să se potrivească cu amenajarea biroului. Pe lângă aspectul îmbunătățit, te vei bucura și de poziționarea telefonului unde dorești, avându-l mereu la îndemână, chiar și atunci când ești în mijlocul unor întâlniri.

 

3. Suporturi de telefon pentru bicicletă, pentru cei mai activi pasionați de tehnologie


            Pentru persoanele pasionate de sport și active, un suport de telefon pentru bicicletă va face viața mult mai simplă. Nu numai că o să poți să îți monitorizezi activitatea fizică și performanțele, dar vei avea telefonul într-un loc sigur. Dacă porți dispozitivul în buzunar în timp ce pedalezi, șansele de a-l expune la șocuri mecanice sunt crescute. În schimb, prin atașarea unui suport de telefon pentru bicicletă,  îi oferi acestuia protecție, iar ție confort sporit.

            În magazinul KaseMobile vei descoperi mai multe modele de astfel de accesorii pentru telefon. Unele dintre ele includ și adaptorul de care ai nevoie. Suporturile de telefon se rotesc la 360 grade pentru utilizarea rapidă și sigură a telefonului, iar eliberarea se face printr-un singur click.

 

4.Selfie sticks, accesoriu pentru telefon obligatoriu în vacanță


            Acele poze în care apare tot grupul sunt rare, pentru că în majoritatea timpului, atunci când ești în vacanță, cineva trebuie să se sacrifice și să facă fotografia. De ce să nu fii inspirat și să achiziționezi în timp util un selfie stick? Ușor de depozitat în orice bagaj de mână, un astfel de accesoriu te ajută să ai amintiri cât mai reușite din concediu, cu toți participanții la aventură.

            În funcție de modelul de selfie stick ales, poți să te bucuri inclusiv de avantajele activării prin Bluetooth sau de un trepied telescopic cu telecomandă. Rămâne la latitudinea ta cât ești dispus să investești, dar merită să încerci pentru că pozele vor fi cu totul și cu totul diferite - în sensul bun.

 

            Acum că știi care sunt tipurile de suporturi pentru telefon care îți pot face viața mult mai ușoară, e timpul să intri în magazinul online KaseMobile și să alegi din multitudinea de modele, compatibile cu orice telefon. Setează-ți un buget și începe să dai scroll, pentru că vei descoperi multe accesorii de telefoane cu ajutorul cărora poți să te bucuri de smartphone-ul tău la capacitatea sa maximă.

            Pasionații de tehnologie știu cât de important este să îți protejezi telefonul, dar și faptul că e esențial să îi pui în valoare caracteristicile tehnice. Astfel, fie că ești mereu în mișcare sau că petreci mult timp la birou, exista o gamă variată de produse ce te vor ajuta în viața de zi cu zi, atât pe plan personal, cât și din punct de vedere profesional.

 

Sursa foto: unsplash.com

Comentarii