Cadourile perfecte de sărbatori pentru iubitorii de telefoane

Cadourile perfecte de sărbatori pentru iubitorii de telefoane

        Mai este doar puțină vreme până când trebuie să te ocupi de aranjarea cadourilor sub brad și de cele mai multe ori alegerea darului poate fi o provocare. Îți venim în ajutor cu câteva idei potrivite pentru iubitorii de telefoane, pentru a le dărui acestora cadouri memorabile, dar și deosebit de utile în acelasi timp. Tu stabilește doar bugetul, iar noi ne asigurăm că nu ajungi să intri în panică pe ultima sută de metri și că fiecare membru al familiei este răsfățat așa cum merită.

       Pasionații de tehnologie vor aprecia cu siguranță oricare dintre aceste accesorii de telefoane prezentate . Pe site vei găsi de asemenea și accesorii pentru telefoane la prețuri ideale pentru orice buzunar, așa că merită să arunci o privire în magazinul online.


Huse de telefon, cadouri utile în orice context


Cadoul perfect- huse colorate

             Dacă un apropiat sau un prieten și-a cumpărat recent un telefon, acesta este momentul oportun să îi faci un cadou util de Crăciun. Alege din multitudinea de huse de telefoane disponibile , plasează comanda și astfel te asiguri că darul ajunge la timp. De asemenea, dacă știi că un membru al familiei își schimbă protecția telefonului în funcție de ținută, poți să adaugi încă o husă la colecția lui.

             Indiferent de modelul telefonului, la noi vei descoperi o gamă variată de huse telefoane. Este util să știi înainte ce tip de husă și-ar dori să primească destinatarul darului tău sau măcar preferințele în ceea ce privește tipul acestora. 

 Modelele de huse telefon tip carte sunt deosebit de apreciate datorită faptului că te ajută să ieși în evidență și reprezintă accesorii care conferă telefonului un plus de stil. Alte variante accesibile atât ca preț, cât și variate ca opțiuni de culori sunt husele din silicon. Acestea nu doar că protejează telefonul de zgârieturi și deteriorări majore, dar sunt și foarte stilate. Foarte important, de asemenea, husele din silicon sunt protecții foarte bune anti-șoc, datorită materialului din care sunt realizate.

             În cazul în care știi că telefonul este mereu expus și că proprietarul obișnuiește să fie neatent, adaugă pe lângă husă și o folie de protecție. Costurile nu vor crește semnificativ, iar cadoul va fi unul cu adevărat folositor.

Suporturi auto pentru șoferi

suport telefon auto pentru iubitorii de telefoane

 

            Atunci când ești în fiecare zi la volan, dar partenerii de afaceri sau problemele urgente necesită atenție, suportul de telefon este absolut necesar.  Dăruiește acest tip de accesoriu de telefon membrilor din familie care petrec mult timp pe drum și care trebuie să fie în siguranță la volan. Un suport de telefon auto ajută la păstrarea ecranului în câmpul vizual, fără însă a deturna atenția de la șofat.

            Pentru ca darul tău să fie unul și mai deosebit, optează pentru un suport auto cu încărcare wireless. În ceea ce privește sistemul de prindere, ar fi bine să cunoști modelul mașinii, în așa fel încât să știi dacă este mai potrivit un suport cu prindere magnetică, de bord sau de parbriz. Iubitorii de telefoane care sunt la volan în mod frecvent au nevoie cu siguranță de acest accesoriu.

 

Încărcătoare wireless

 incarcatorul wireless cadoul perfect pentru iubitorii de telefoane

            Foarte multe persoane sunt deranjate de faptul că libertatea de mișcare este restricționată atunci când bateria telefonului trebuie încărcată. Pentru un cadou de Crăciun practic, util și venit chiar la țanc, alege din gama de încărcătoare wireless de retea sau auto. Un alt avantaj important al acestor accesorii pentru telefoane este că dispozitivul poate fi ținut într-o poziție convenabilă pe birou și poți lucra pe el în timpul unei ședințe, chiar dacă este conectat la o sursă de alimentare. În plus, acest tip de încărcătoare permite ca bateria să ajungă din nou la capacitate maximă într-un timp mai scurt decât de obicei.

            Încărcătoarele wireless sunt o opțiune viabilă inclusiv pentru a fi utilizate în mașină, sistemele de prindere fiind diferite: cu ventuză, cu prindere la grila de  ventilație,  magnetice.

 

Baterii externe

 baterie externa -accesoriul ideal pentru incarcarea telefonului in deplasare

            Dacă tot am ajuns la subiectul legat de încărcarea telefonului, cei care nu se pot despărți de acest dispozitiv știu cât de important este ca bateria să fie mereu încărcată. Din păcate, utilizarea constantă a device-ului duce la descărcarea rapidă a bateriei și la nevoia de a atașa telefonul la un încărcător.

            Pentru astfel de persoane, sub brad nu există un cadou mai potrivit decât o baterie externă. Alege-o în funcție de capacitatea de încărcare, dar și de mărime și design. Dacă dorești să faci un astfel de accesoriu cadou unei doamne, ține cont că ea o va depozita în poșetă, în timp ce un bărbat poate să o așeze în geanta de laptop, în rucsac sau chiar în buzunar. Fă alegerea în funcție de stilul pe care destinatarul cadoului îl adoptă în mod obișnuit.

             Încă nu ești hotărât în privința cadoului? Intră pe KaseMobile și acolo vei găsi o mulțime de surse de inspirație. Iubitorii de telefoane vor fi încântați atât de calitatea accesoriilor mobile, cât și de utilitatea acestora. Fie că, în final, optezi pentru o husă, un suport de telefon pentru mașină sau un anumit tip de încărcător wireless, nu uita să ambalezi cadoul în ton cu sărbătoarea. Bucură-te de magia Crăciunului și dăruiește fiecărei persoane dragi câte un obiect care să le amintească mereu de tine. Împătimiții telefoanelor sunt ușor de mulțumit cu accesorii de calitate, accesibile ca preț, disponibile într-o gamă variată și pentru toate gusturile.


Sursa foto: unsplash.com

Comentarii