Cele mai bune telefoane Samsung selectate de experti

Cele mai bune telefoane Samsung selectate de experti

Tinand cont de numărul mare de telefoane lansate în fiecare an, găsirea celor mai bune telefoane Samsung poate deveni o provocare pentru clienti. Samsung oferă o mulțime de opțiuni pentru toate gamele de prețuri indiferent dacă doriți un flagship sau un dispozitiv mai ieftin.

Pentru a usura găsirea celui mai potrivit telefon Samsung ,expertii in domeniu au creat o lista cu cele mai bune smartphone-uri Samsung:


Cel mai recent model de vârf Samsung are un display de 6,8 inch cu o rată de reîmprospătare adaptivă  până la 120Hz la cea mai înaltă rezoluție WQHD +.

 În funcție de piață, Galaxy S21 Ultra este disponibil cu un chipset Exynos 2100(International)  sau Snapdragon 888( USA, China) si  poate avea până la 16 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. Telefonul nu are slot pentru card microSD.
Galaxy S21 Ultra păstrează bateria de 5.000 mAh a predecesorului său si are o configurație actualizată a camerei ce include două camere foto capabile să obțină zoom 100x. Totodata primește o gamă întreagă de funcții software pentru camera.

O premiera ar fi ca Samsung Galaxy S21 Ultra este primul dispozitiv Galaxy non-Note ce poate folosi S Pen. Cu toate acestea, S-Pen-ul nu este livrat împreună cu dispozitivul. Va trebui să îl cumpărați separat.

Acest telefon va rămâne cel mai bun telefon Galaxy care va fi lansat in 2021.In afara de specificatii Samsung Galaxy S21 Ultra se poate mandri cu o calitate excepțională a construcției și un design deosebit.

Motivele pentru a cumpăra ? Camere foto excelente, afișaj excepțional și performanțe de top.

Cine ar trebui să cumpere? Fanii loiali Samsung,  fotografii pasionati , vloggerii.


Samsung a adus o serie de îmbunătățiri  la ultimul său smartphone Galaxy Note 20 Ultra, în special la actualizările S Pen. Latența S Pen a fost scăzută la 9 ms pentru a oferi o experiență mai naturală cu stiloul.

Galaxy Note 20 Ultra are un display de  6,9 ​​inch si este primul smartphone Samsung care prezintă o rată de reîmprospătare adaptiva de 120Hz.

Motive pentru cumpărare? Cel mai bun afișaj pe un smartphone, design superb, funcționalitate îmbunătățită a camerei și o durată de viață excelentă a bateriei.

Cine ar trebui să cumpere? Clienții ce doresc cele mai noi telefoane Samsung, utilizatori business, pasionatii de jocuri pe telefon, creatorii de conținut.

Samsung Galaxy S20 FE combina multe dintre caracteristicile seriei Galaxy S20 într-un pachet mai compact. Folosește acelasi chipset si un afișaj de 120Hz insa a înlocuit sticla din spate cu plastic .

Totodata beneficiaza de ecran plat de 6,5 inch ceea ce este ideal pentru cei cărora nu le plac în mod special ecranele curbate. Cele două camere oferă aceleasi carecteristici cu cele ale lui Galaxy S20 + 

Pentru toate caracteristicile uimitoare si pretul mai mic la care il puteti cumpara, Samsung Galaxy S20 FE isi merita locul printre cele mai apreciate telefoane Samsung ale anului.

Motive pentru a cumpăra? Design excelent, bine construit, performanță excelentă, afișaj AMOLED plat, trei ani de actualizări ale sistemului de operare.

Cine ar trebui să cumpere? Clienții care doresc un telefon la nivel emblematic pentru un pret mai mic, cei care nu doresc să fie îngrijorați de spargerea sticlei din spate

Samsung Galaxy A52 se remarcă, fără îndoială, ca unul dintre cele mai bune smartphone-uri Samsung mid-range din 2021.

Are un design nou, în timp ce ecranul Super AMOLED de 6,5 inch are o rată de reîmprospătare de 90Hz( Varianta 5G a Galaxy A52 are o rată de reîmprospătare de 120Hz)

Galaxy A52 beneficiaza de un chipset Snapdragon 720G si poate avea pana la 256 GB spațiu de stocare. 

Motive pentru a cumpăra? Design modern, cameră îmbunătățită, performanță bună,pret competitiv

Cine ar trebui să cumpere? Pasionații de fotografie și clienți care fac upgrade la un smartphone entry-level .Samsung Galaxy A32 este un telefon gama budget. Are display Super AMOLED de 6,40 inch si chipset MediaTek Helio G80 . Chipset-ul este puțin lent pentru sarcinile dificile insa acest lucru este de așteptat de la un dispozitiv din această gamă de prețuri.

Cu toate acestea afișajul AMOLED este extraordinar, iar configurarea camerei este decentă. Bateria de 5.000 mAh este, de asemenea, un mare avantaj.

Motive pentru cumpărare?Afișaj AMOLED, baterie de 5.000 mAh, performanță bună a camerei.

Cine ar trebui să cumpere? Cei ce isi doresc telefoane la prețuri reduse și cei care au nevoie de o autonomie excelentă.


Strategia Samsung este aceea de a multumi pe toata lumea,atat pe cei ce isi doresc un telefon ultra performant cat si pe cei care doresc un telefon ieftin.

Sursa: sammobile.com

Taguri:

Comentarii