Retur

     Produsele achizitionate la distanta ,se pot returna ,conform articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor, in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca se constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau.

Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta urme de utilizare,ambalaj rupt, zgarieturi, loviri, lipsuri cantitative etc.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise catre client.

Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client.

Dupa primirea si verificarea produselor returnate se va restitui contravaloarea comenzii la care s-a renuntat in scris . Suma restituita nu va include cheltuielile de transport.

In cazul in care produsul a fost achizitionat cu oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de kasemobile.ro. Totodata, in cazul in care produsul a fost achizitionat in cadrul unei promotii ce presupune achizitionarea unui numar de produse pentru a primi un alt produs gratuit, in cazul returnarii unuia dintre produse, se va retine contravaloarea produsului oferit cadou .  

Produsele nu se vor returna cu Posta Romana.


Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la adresa de email office@kasemobile.ro.